Een overheerlijke taart bestellen?

Feesttaarten zoals een verjaardagstaart, vindt u in Heers bij Bakkerij Swerten

Bakkerij Swerten in Heers nabij Borgloon is al jarenlang een gevestigde waarde in de streek wanneer het op brood en banket aankomt.  Zoekt u een feesttaart voor een speciale gelegenheid? Ook deze kunnen onze banketbakkers voor u bereiden.

Alles naar wens van de klant

Van welke taart droomt u? Een lekkere verjaardagstaart waarin een eetbare foto geïntegreerd wordt? Een speciale taart versierd  met icing decoration? Een taart voor een bijzondere dag, zoals Moederdag,  Kerstmis, Pasen of Valentijn? Een bruidstaart in meedere lagen? The sky is the limit voor onze taartenbakkers.

Bovendien kiest u zelf of u de feesttaart in één geheel wenst of eerder in verschillende lagen… Alles kan besproken worden.

Bestel uw feesttaarten eenvoudig online

Via ons online formulier kan u snel en gemakkelijk uw taart bestellen. Haal ze op in onze bakkerij in regio Borgloon of laat ze door ons leveren op locatie. Deze service bieden wij gratis aan voor bijvoorbeeld bruidstaarten.

Bruidstaart of verjaardagstaart in Borgloon of omliggende gemeentes? Twijfel niet, maar kies voor de persoonlijke service die Bakkerij Swerten u te bieden heeft.

Bakkerij Swerten
Clikc+